Aussieringens

Alla inlägg under april 2011

Av Carina Losenborg - 25 april 2011 11:14

Morgonen inledes med att alla valpar vaknade och hade tråkigt, valplådan ser nu på mornarna hemsk ut så det var bara att lyfta ut alla valparna på golvet och börja städa. Medans jag städade valplådan fick de lite hundmat att äta. De älskar vanlig mat, de slänger sig över den och alla äter med god aptit :)

Iaf sedan började leken, de hoppar och leker, de hämtar saker och går omkring med och nu börjar de vifta på sina svansar när man pratar med dem :) riktigt roliga är de.

De fick springa och leka en stund och fick sedan gå tillbaka till lådan, sedan gjorde jag iordning hundgården och så fick Bus och Bimbo gå ut dit med alla valparna :) De njuter verkligen av att vara ute, tyvärr ska ju vädret bli sämre imorgon så då blir det nog inne som gäller då. Tyvärr!


Nu är det hundträning och mys med valpar som gäller :)


Av Carina Losenborg - 24 april 2011 08:20

Natten har varit ganska omtumlande, jag har en löptik, en hane som iof inte bryr sig och Bimbo o hennes valpar, ute firade de påsk med att åka runt o bränna gummi och avfyra raketer.  Så ett par gånger under natten har jag varit uppe bara för att kolla till alla hundarna så alla mådde bra o det gjorde dem :)
Alla hundarna har varit lugna och ingen reagerade på smällarna så det var skönt! 


Iaf så möttes jag på morgonen av ett gäng valpar som hade väldigt tråkigt, de fick komma ut ur valplådan och fick springa en sväng på golvet något som de verkligen gillar, kul att upptäcka nya saker. Jag fick rengöra valplådan som var extremt smutsig efter natten. Valparna fick oxå lite nya leksaker som de slängde sig över och gick och bar omkring. Just nu har de alla somnat och kommer nog att sova en stund.


Jag ska nu ta och gå o duscha och gå ut en sväng med hundarna sedan är det städning och matlagning som gäller, i kväll får vi gäster :) roligt!!

Av Carina Losenborg - 23 april 2011 17:54

Idag packade jag Björn, Tuva och Ella in oss i bilen med de 3 stora hundarna och alla valparna och åkte ut till Habo till min mamma. Det har varit underbart väder hela dagen och valparna har varit ute en massa i trädgården. Min kusin Anna och hennes familj o min moster var oxå där så valparna har idag fått träffa många nya ansikten. Här kommer iaf lite bilder från dagen :)


                                                                                     

Av Carina Losenborg - 22 april 2011 16:31

Jag har ju varit borta i ett par dagar så nu kommer här en orgie i valpbilder, de har idag varit ute för första gången och de gillade de skarpt!
Så håll till godo här kommer det bilder :)

                                                                         

Av Carina Losenborg - 17 april 2011 10:14

Idag har varit en produktiv dag :) klockan är bara 10 men jag har redan hunnit städa huset, (lite iaf) :) promenara båda hundarna och cyklat 30 min med Beon. Så nu sitter jag i soffan och tar igen mig lite innan jag ska börja med att göra rent i valplådan, men just nu sitter Tuva där och leker med valparna :)


Nä dax att fortsätta med bestyren :)



Av Carina Losenborg - 16 april 2011 12:28

Idag vaknade jag vid 6.45 av att valparna ville ha mat, gick upp och fixade med dem och när jag sedan gick ner och tittade mig i spegeln så satte jag nästan i halsen, vilken blåtira jag har ;) Ser ut som jag bar fått en knytnäve rakt i ögat, det är jättesnyggt vill jag lova.

Iaf så gick jag upp och gjorde mig iordning och gick ut med alla hundarna, sedan packade jag mina saker och tog med mig Beon och Bus och åkte till attila för Beon och jag ska gå en viltspårskurs där :)

Vi åker ut  i skogen och jag får lite blod och en rådjursskank och så går jag och lägger ett spår, ganska långt med en vinkel 90 grader till höger.


Sedan får vi stå och prata och vänta tills det är dax att gå spåret, när jag sätter ner Beon och sätter på honom selen så sitter han så fint och väntar tills jag säger till honom att han får ta spåret :) Sedan följde han spåret kanon, näsan i backen, bra tempo och inga stopp, tar vineln jättefint men sedan blev han störd, de som gick bakom kom lite nära och han stannade upp, han blev osäker o glömde vad han skulle göra, jag fick tillslut ta in honom och visa på honom igen och då tog han skanken perfekt och vad glad han blev!! En stolt Beon som traskade tillbaka till bilen med benet i munnen!!


Tuva har undertiden varit hund och valpvakt, hon är underbar min lilla tjej! Klarar det så bra att ta hand om alla jag behöver verkligen inte oroa mig! Vad skulle jag göra utan henne??

Av Carina Losenborg - 15 april 2011 17:19

Idag har det varit en märklig dag, mycket har hänt både bra men mest dåligt.


Krockade med Beon i morse och det gjorde att jag just nu ser lite konstig ut, jag är lite blå och har 3 sår på sidan av näsan, inte bra att krocka med beon när han vänder sig om i fart när man har ansiktet i hans höjd. suck sedan fick jag en sten över foten oxå så dagen började bra :( NOT!


Iaf så har min praktikant varit här och vi har gått en lång promenad med Bus och Beon. Beon gick nästan hela promenaden lös vid min sida utan att sticka iväg eller krångla :) Duktig kille :)

Bus är bus :)

Sedan har Bimbo oxå fått en ensam promenad, hon vill ju inte gå så långt som de andra hundarna utan vill ha lite koll på sina valpar :)

Beon har oxå fått ut och cykla en sväng med Praktikanten, roligt för hon älskar att cykla så det ska hon få göra mycket med båda Beon och Bus för båda 2 är mycket bra att cykla med, Bimbo är ju hopplös, henne går inte att cykla med alls, jo förresten om man inte vill leva längre så kan man ta med henne på en tur :)


Alla valparna mår bra och växer så det knakar, o ikväll får de besök av 2 valpköpare som kommer och tittar på de små liven :)

Få se vad de tycker :) Så nu kanske jag borde städa?? Eller nä.. ;)

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Om Bus nu är dräktig hur många valpar kommer hon då att få??
 1-2 st
 2-3 st
 3-4 st
 4-5 st
 5-6 st
 6-7 st
 7-8 st
 8-9 st
 9-10 st
 fler än 10

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards