Aussieringens

Direktlänk till inlägg 29 januari 2014

Till den det berör..

Av Carina Losenborg - 29 januari 2014 13:16

Vet att blogga inte varit mitt dagliga inslag på sista tiden.. men mitt liv har bestått av så mycket annat som helt har tagit över mina tankar o handlingar.

Just nu hoppas jag på att allt som har hänt under förra året ska vara över och att vi alla kan gå vidare med våra liv. 


Det finns ett talesätt som är det finns din version, min version och sanningen.. och så är det nog för alla. Man hamnar i sin egna version av saker och det är den man berättar och håller fast vid men man ska inte glömma att det finns 2 versioner till. Om man ska få veta sanningen så ska man nog ta till sig bådas versioner.


Jag är inte en person som vill göra personliga angrepp via nätet, jag tänker inte sjukna till att smutskasta någon vad jag än tycker om dem.. Kommer aldrig sjunka så lågt. Jag kommer även i fortsättningen sköta mitt och har någon problem med det får de gärna ta det direkt med mig.

Jag har under hela mitt liv försökt vara rak och säga vad jag tycker och tänker, jag hatar när människor säger en sak till en och en annan bakom din rygg, det är bara fega människor som gör så.. att inte våga stå för sina åsikter, man behöver inte smutskasta och baktala människor för att få respons och känna sig uppskattad. Men för vissa är det tydligen så. Att ljuga, förvränga sanningen eller att bara tala om vissa delar av sanningen är vanligt och vi ser det varje dag från både privatpersoner och media.. 

Jag har lärt mig en stor läxa.. man ska inte tro på allt som skrivs inte ens av pressen.. man ska vara kritisk och inse att det är en åsikt och att man aldrig får veta hela sanningen.. att hänga ut, förtala och förnerdra människor via nätet pga att man tror sig veta sanningen är inte ok.. 
Hela vårt samhälle är uppbyggt av att all information vi söker är tillgänglig men är det av godo?? Har vi för mycket information? Kan man sålla ut vad som är riktigt och inte? Är vi tillräckligt kritiska?
Delar vi ut information utan att veta om det är sant eller inte?? Bidrar vi till att förstöra livet för oskyldiga människor? Vad är sant och inte? Ja du det är inte så lätt men att vara kritisk är en början iaf..


Jag har under ett års tid blivit anklagad för en massa saker, det är en version av en upplevelse där personen i fråga hade bestämt sig från dag nr 1 att det var mitt fel och att jag hade skapat detta problem med vilje..

Jag har massa information som skulle få er alla att häpna men väljer att inte dela ut den. Det gör ingen skillnad, det är bara ointressant, det gynnar ingen utom möjligen djävulen som ibland sitter på min axel men jag väljer att titta åt det andra hållet och se ängeln som säger till mig att vända andra kinden till, att gå till motangrepp gör aldrig någon glad..

Så till er alla som är nyfikna på min version så tyvärr.. känner ni mig så vet ni den och för er som inte känner mig får helt enkelt ta mig som jag är.. for better or worse!


Sedan vill jag bara tacka alla som har hjälp mig under året, kommit med hjälp och orkat lyssna på mig! Till alla som skickat mail och sms och skickat uppmuntran via fb. Ni är underbara!! Vad hade jag gjort utan er??
Mest av allt vill jag tacka min familj som stått ut med mig, men oxå mina vänner! Ni har varit mitt stöd, mitt bollplank och verkligen ställt upp!! TACK!!!!   

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Losenborg - 9 april 2014 14:19

Vi har fått hem en hund till vår familj. En av mina gamla valpar som tyvärr inte kan bo kvar hos sin matte av privata anledningar. Så välkommen hem till oss Aussieringens Spider ( Rockie)!!   Rockie är en mycket väluppfostrad och trevlig hund med...

Av Carina Losenborg - 6 februari 2014 14:12

Idag bakas det i huset.. Tuva fyller ju 12 år på tisdag och ska ha kalas för sina vänner imorgon.. Så just nu står jag och bakar tårtbottnar.. Gör 4 st i olika färger, röd, blå, gul och grön..  måste ju ha lite kul när man bakar :) Sedan när Tuva k...

Av Carina Losenborg - 5 februari 2014 11:22

Är vi människor elaka av naturen eller vad är det som gör att människor känner att de behöver attackera, hota, slå eller likande både mot djur och människor??Vad är det som gör att många känner sig så hotade av andras framgång? Att ta ställning för e...

Av Carina Losenborg - 4 februari 2014 17:42

Nu börjar snart vinter OS.. man läser dagligen om personer som väljer att bojkotta OS på grund av allt konstigt och elakt som ryssarna hittar på.. Hur tänker ni ang detta?? Jag har min åsikt klar för mig, jag tycker nog inte att sport och politik h...

Av Carina Losenborg - 31 januari 2014 14:31


Idag är det fredag och det är jätteskönt!! eller vad säger ni?? Denna helgen är det simhoppstävling i göteborg för Tuva. Alltid lika roligt och spännande då jag inte kan sitta stilla och är förmodligen mer nervös än Tuva ;)   Hon är så duktig! ...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Om Bus nu är dräktig hur många valpar kommer hon då att få??
 1-2 st
 2-3 st
 3-4 st
 4-5 st
 5-6 st
 6-7 st
 7-8 st
 8-9 st
 9-10 st
 fler än 10

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards