Aussieringens

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Carina Losenborg - 16 januari 2011 10:41

Vaknade tidigt som vanligt, suckade vände på mig och somnade om :) Vaknade sedan vid halv 9 tiden och gick upp och gav Tuva frukost, sedan tog jag och hundarna en långpromenad i halkan. Idag är det töväder så det är vatten och is på hela gatorna och snön är som en tjock hinna med tung snö. Upptäckte att på den vägen jag gick idag fanns det inte heller några hundlatriner, de var helt inplogade och om man inte ville pulsa genom en massa snö ca 3 meter in så var det omöjligt att nå dem.. Hmm är det smart tänkt?? Blir det inte fler som struntar i att plocka upp om det är omöjligt att slänga påsarna. Ja ja jag tog iaf mina med mig och fick bära dem hela tiden.

Vi mötte en massa hundar idag och som tur är så var mina lugna och snälla. Inga problem att möta någon. Tur det för hade de velat hälsa på någon hade jag bara glidit fram. När det bara är is på gatan har man inte mycket att säga till om, tur att inte hundarna vet om det :)


Just nu ligger de alla och sover, de tycker oxå det är jobbigt med isen och snön. Inte lätt att gå normalt när man måste vara försikig så man inte halkar. Ska ta och massera igenom alla hundarna i veckan, speciellt Bimbo som ska paras. Hon får ju inte masseras efter det så jag brukar alltid passa på att ta henne innan.


idag är det ju ridhusträning på jbk men jag har inte bestämmt mig för om jag ska vara med eller inte, jag skulle ju ha kört Bimbo men det går ju inte nu. Jag kan ju köra Bus men jag vet inte, känns som om mitt schema är ganska fullt just nu och jag känner mig lite stressad. Men jag får se.. har ju ett par tmmar på mig att bestämma mig. :)


Känner mig trött och seg idag, känns att man har en förkyldning i kroppen som gör att orken inte riktigt finns där, jag är dock inte snorig eller har feber eller hosta, det är bara orken som fattas nu. :( Hoppas att den kommer tillbaka så att jag orkar med allt roligt som ska hände i vår. Men kanske jag ska tillåta mig att ta en dag med vila idag? Kan nog inte skada.


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Om Bus nu är dräktig hur många valpar kommer hon då att få??
 1-2 st
 2-3 st
 3-4 st
 4-5 st
 5-6 st
 6-7 st
 7-8 st
 8-9 st
 9-10 st
 fler än 10

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards