Aussieringens

Senaste inläggen

Av Carina Losenborg - 28 november 2012 16:13

Vi har varit sjuka så därför har jag inte kunnat skriva något på bloggen, har inte tränat på ca 2 veckor nu och Bus har förfalligt till en riktigt fet liten dam :) Hon är riktigt rund nu så man kan fundera på hur många valpar det finns där inne egentligen.. men hon är ganska cool och lugnt för tillfället. Hon verkar må bra och hennes enorma aprit har dämpats något.. ( får väl inte plats i magen med maten ;))


Nu är det iaf 3 veckor kvar tills valpningen och jag bara går och längtar, i veckan som kommer kommer en kompis hit och hjälper mig att bygga en ny valplåda då jag har slängt den gamla. Denna gång bygger vi den så att den går at montera ner i lite mindre bitar så den går att förvara lite lättare. Den gamla var så tung och klumpig så den vara bara i vägen hela tiden.. Bilder på detta bygge kommer :)


Jag hoppas nu bara på att tiden framåt blir lugn och att hon fortsätter må bra fram till valpningen men man vet ju aldrig.. men hoppas kan man ju alltid göra..


Av Carina Losenborg - 22 november 2012 17:58

Att man som kvinna har perioder där man inte är så pigg eller där man är tjurig vet ju alla, men sä är det även med dräktiga tikar.. Bus är just nu på ett fasligt humör, halv sur och grinig, dock inte så hungrig längre utan ganska nöjd med maten hon får.. 
Dock går hon och gruffar och småpratar mest hela tiden.. suck.. ja man kan väl inte vara på topp hela tiden.. men hon brukar ju vara glad och sprallig så då märker man lätt när hon inte är på topp :/

Tiden kryper framåt tycker jag och jag är sjukt nyfiken på hur många valpar det är i hennes mage, vilka färger och vilka kön de har.. man skulle vilja tjuvkika framåt i tiden ibland..


Glöm nu inte rösta på hur många valpar ni tror det är i min undersökning på bloggen :)

Av Carina Losenborg - 18 november 2012 10:04

BUs har nu snart gått 5 veckor och bara 4 veckor kvar innan de små valpizarna får se dagens ljus :) Frågan har ju varit lite till och från.. Är hon dräktig??


Ja det är hon :) Man ser nu väldigt tydliga tecken på detta såsom att alla hennes spenar är stora och rosa nu :) Min egna lilla dunderklump :)

Hon är ett stort solsken hela hon och verkar må mycket bra, hon har inte mått illa eller så men överöser alla med mängder av kärlek om de kommer o hälsar på.. Alla är här för hennes skull :)

Hon är ganska fet men väldigt pigg :) vill fortfarande följa med på promenaderna och vill ha saker att göra dock blir hon lätt flåsig.. Så nu är det bara att vänta och se vad som händer :)


Idag får vi iaf besök av valpköpare som kommer och ska hälsa på henne.. hon kommer bli sååå glad att någon kommer för henne skull, hoppas de är förberedda på massor av kel :)

Av Carina Losenborg - 15 november 2012 07:52

Blir berörd över det som har hänt i media den senaste tiden. Hur man man behandla människor illa efter hudfärg eller bakgrund? Olika människor är olika bra men det beror inte på färg utan på omständigheter.

Att människor är onda eller gör dåliga saker har inte med färg att göra!! 

Jag vill ha ett mångkulturellt samhälle men ett samhälle där man oxå får vara stolt över. Där man får sjunga nationalsången och känna stolthet. Men inte röstar jag på SD iaf.. Jag tror inte att man stärker sverige genom att rösta på rasister, att ställa sig på deras sida och rösta in idioter i riksdagen.. Jag tror att man gör skillnad genom att vara stolt, att stå för vem man är och visa hänsyn mot sina medmänniskor! Man ska oxå lära sina barn att vara storsinta och varma mot människor, att se alla människors värde och possitiva sidor! 

Det är så vi skapar ett bättre Sverige inte genom trångsynthet, fördomar och rasism!!


Måste oxå få lägga till att Zlatan är fantastisk!!!   


Av Carina Losenborg - 14 november 2012 13:27

I morse när jag och Bus var ute och gick så gick vi förbi ett hus där dörren till huset stod öppen. Ut flyger en liten powder puff hund ut och vrålskäller, Han springer rakt mot oss rakt över gatan men stannar när jag säger till den "Gå hem".. han vrålskäller då o börjar sedan springa hem o väl hemma hör man hur hunden skäller o vrålar inne. Vi vänder oss om och börjar gå då kommer det något lika stort vitt utfarande från huset och rakt mot oss o denna gång är det en katt??? 

Vi stannar och katten går då med långsamma steg, raggen rest och fräser mot oss.. vi stannar, jag sätter Bus ner och vi tittar båda lika förvånat på katten.. helt plötsligt kommer den nog på att vi nog är större o starkare för den vänder tvärt och far in i huset igen..

Att mina hundar alltid har försvarat katten det kan jag förstå men att en katt försvarar en hund??? 


Men visst blir man förundrad, på något sätt måste dessa djur ju prata med varandra annars hade ju inte katten kommit i hundens försvar.. lite gulligt är det men oj vad katten kommer kunna råka illa ut med fel hund eller hundägare som inte är beredd på att bli attackerad av en katt. 

Någon matte eller husse såg jag aldrig till och som tur är kom det ingen bil heller.. men jag tycker nog att man ska ha lite bättre uppsikt över sina djur eller vad säger ni??


Jag är dock enormt stolt över Bus som inte rörde en min, varken när hunden eller katten kom utrusande sa hon något eller gjorde minsta antydan till att vilja gå dit.. Hon stod helt lugnt vid min sida :)

Av Carina Losenborg - 13 november 2012 10:42

är det det sedan Bus parades :) fom idag kan jag välja att göra ett ultraljud.. har svårt att bestämma mig :) får se hur jag gör..


Jag o Bus har idag varit ute och gått och tränat lite, hon är så enormt träningssugen att hela hon lyser när jag säger fot till henne :)

Roligt när hon är sådan, då får man lust att träna massor eller att ge sig ut o tävla men det kan jag ju inte :(

Iaf har jag lärt henne en ny sak, ska se om jag kan få det på film..

Jo varje morgon äter jag ägg men bara vitan och Bus får gulan men för att få denna måste hon gå o hämta sin matskål och komma med den.. hon ser så lycklig ut och så förväntansfull när hon står och väntar på att hon ska få tillbaka skålen :) Min duktiga hund!!

Av Carina Losenborg - 12 november 2012 15:38

Har varit fundersam i ett par dagar på om jag ska ta och ultraljuda Bus eller inte, jag är ganska säker på att hon har valpar i magen men det hade ju varit kul att vara säker.. imorgon har det iaf gått 4 veckor så bara 5 kvar nu :) 


Hon är fortfarande lika hungrig och äter allt hon kommer över, måste ta o kolla när det är man ska avmaska tiken, vet att det är innan men det var så länge sedan jag gjorde det sist, var ju ett tag sedan Bimbo hade sin senaste kull så jag kommer inte ihåg exakt vilket datum man gör det på.. ska kolla detta.. men med take på att hon äter massa saker ute så vill jag avmaska henne så att det inte blir några problem..


Annars är allt lugnt här hemma, inga stora saker händer förrutom att jag är sjukt trött på all nyttig mat, skulle vilja ha en bulle eller varför inte lite godis?? Men det är ok att vara utan men vissa dagar är det jobbigt.. Träningen går ok iaf men jag har haft problem med mitt ena lår (baksidan) som har gjort att jag inte kunnat springa eller göra vissa övningar.. men ned hjälp av el och Katarina (fick massage idag) så är låret ok igen.. jag var ju o körde RPM igår som är en typ av spinning.. och oj vad ont jag har i min rumpa.. vilka obekväma sadlar.. usch men det var inte lika jobbigt som jag hade trott även om jag svettades floder..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Om Bus nu är dräktig hur många valpar kommer hon då att få??
 1-2 st
 2-3 st
 3-4 st
 4-5 st
 5-6 st
 6-7 st
 7-8 st
 8-9 st
 9-10 st
 fler än 10

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards